Unilac Holland B.V.

Unilac Holland is een uniek en onafhankelijk Nederlands zuivelbedrijf, gespecialiseerd in de export van Europese kaas, boter en melkproducten. Onze producten, zowel eigen merken, merken van producenten als private labels, zijn afkomstig uit alle Europese ‘zuivellanden’ en worden geëxporteerd naar alle continenten. We leveren aan hyper- en supermarkten, grootwinkelbedrijven, grootverbruikers, (horeca)groothandels, cateringbedrijven, shipchandlers, cruiseschepen, exporteurs en importeurs.

Door jarenlange ervaring en kennis van de internationale en zelfs lokale kaas- en zuivelmarkten, zijn we in staat wereldwijd te exporteren volgens afgesproken levertijden. Unilac Holland biedt op maat gesneden oplossingen. Zo kunnen we bijvoorbeeld tientallen producten in één levering verzenden en verzorgen we zowel labeling en documenten volgens de geldende douanevoorschriften als advies over uw assortiment in de lokale markt.

Dagelijks brengen wij onze producten over de weg, via de lucht of over zee naar onze klanten over de gehele wereld. Afhankelijk van úw wensen, het meest efficiënte transport maar natuurlijk ook de houdbaarheid en volume van de order, kiezen we in overleg de juiste manier van transport.

Kortom, Unilac Holland wijst u de weg. Ervaar het zelf!

Dairy products, eggs

We exhibit(ed) at:

Location

De Zonnecel 3
3815 KN  AMERSFOORT
The Netherlands

+31 33 4760230