Zwanenberg Food Group B.V.

Met 1.600 medewerkers en een omzet van 400 miljoen euro behoort Zwanenberg Food Group  tot de leidende Europese producenten en exporteurs van vleeswaren en vleesconserven.  Zwanenberg beschikt over twaalf eigen productielocaties in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Het concern, dat zijn oorsprong vindt in 1875, verkoopt zijn producten onder diverse succesvolle internationale merknamen. Zwanenberg levert ook een aantal bekende private labels en heeft, naast de retail, een sterke positie verworven in het out-of-homesegment, onder andere met gesneden en voorverpakte vleeswaren. Zwanenberg exporteert vleesconserven naar meer dan honderd landen wereldwijd.

Binnen de retail is Zwanenberg Food Group te vinden met verschillende bekende merken, waaronder Kips, Huls en Linera. Kips, Nederlands bekendste en meest gewaardeerde leverworst, is al ruim 100 jaar een begrip. Kips heeft het assortiment uitgebreid met een groot aantal vleeswaren, kook- en grillworst. Huls is sinds jaar en dag dé drogeworstspecialist van Nederland en heeft een ambachtelijk en smakelijk assortiment. Linera biedt een assortiment met minder vet. Tevens is Zwanenberg partner in het succesvol invullen van meerdere private labels.

Zwanenberg Foodservice bestaat uit een team vakmensen dat door jarenlange ervaring veel kennis in de verschillende foodservicemarkten heeft opgedaan. Zwanenberg Foodservice heeft een sterke positie in diverse markten met merken als Kips, Zwanenberg, Kraak-Vers, Linera, Taste Original, Huls en Limco. Voor Catering, Horeca en Zorg heeft Zwanenberg Foodservice specifieke concepten, afgestemd op de behoeften uit deze marktsegmenten.

Zwanenberg is succesvol op de Nederlandse markt. Daarnaast exporteert Zwanenberg al sinds jaar en dag wereldwijd kwalitatief hoogwaardige vleesconserven. Het exportmerk Zwan werd in 1996 overgenomen en is al decennialang een wereldwijd A-merk in luncheon meat, hotdogs en rookworst. Naast enkele andere merken zoals Lupack, Dutch Colony en Bristol, produceert Zwanenberg ook veel internationale private labels.

We exhibit(ed) at:

Location

Twentepoort Oost 5
7609 RG  ALMELO
The Netherlands

+31 88 05460000