Trigona Dairy Trade B.V.

Trigona Dairy Trade, opgericht in 2009, is een bedrijf gespecialiseerd in het leveren van commodity zuivelproducten voor industrieel gebruik. Onze belangrijkste productgroepen zijn Boter, Kaas en Poeder.

 Kennis

Onze brede kennis van zowel de producten waarin wij handelen als de markt die we dienen stelt ons in staat onze klanten een compleet assortiment producten te bieden, en hen de mogelijkheid te bieden de optie te kiezen die hen het juiste product oplevert, afgeleverd en verpakt volgens hun wensen, op het juiste moment en tegen de meest voordelige prijs.

Service

We streven ernaar u de beste service en niet te evenaren producten te bieden, en hanteren de beste prijs om ervoor te zorgen dat onze klanten hun concurrentiepositie in een steeds veranderende en uitdagende markt kunnen behouden.

In 2011 hebben wij de eerste en enige Zuivelveiling in Europa opgericht. Op 17 juli 2017 hebben wij een sprong voorwaarts gemaakt en hebben de veiling vervangen door de eerste en enige 24/7 Online broker in de wereld: www.dao.eu , neem contact met ons op als interesse hebt om participant te worden.

We exhibit(ed) at:

Location

Luijnhorststraat 16A
6941 RD  Didam
Netherlands

+31 316 342832

+31 316 342839