Kalmeijer B.V.

Kalmeijer produceert sinds 1920 deegverwerkingsmachines (deeglijnen), koekjesvormmachines en broodsnijmachines voor de ambachtelijke bakker.

Historie
Kalmeijer is in 1920 opgericht en heeft zich van het begin af aan gericht op het maken van bakkerijmachines voor de ambachtelijke bakkerij. Begonnen met een verre voorloper van de huidige koekjesvormmachine ging Kalmeijer zich steeds meer richten op het maken van machines voor deegverwerking / broodlijnen. Eerst alleen voor groot brood, later ook voor kleinbrood (pistolets en sandwiches).

Advies
Kalmeijer heeft de juiste adviseurs (allemaal bakkers van origine met ruime ervaring) om u te helpen de beste keuzes te maken voor uw bedrijf. Keuzes die afhangen van factoren zoals, ovencapaciteit, assortiment, routing en planning in de bakkerij, enzovoorts.

Ontwikkeling
Kalmeijer ontwikkelt haar bakkerijmachines altijd vanuit het oogpunt van de bakker. Gekeken wordt hoe de bakker zijn bestaande recepturen via onze machine kan verwerken, zonder dat de receptuur (vaak eerlijke en beproefde recepten) moet worden aangepast.

Productie en regelgeving
Kalmeijer produceert zijn machines voor de ambachtelijke bakkerij zelf in eigen fabriek volgens hoge kwaliteitsnormen. Uiteraard mag u van onze bakkerijtechniek verwachten dat zij voldoen aan alle Europese regels. Onze machines zijn dan ook voorzien van CE-markering. Uw veiligheid is immers onze zorg. Ook ten aanzien van de HACCP richtlijnen kunt u van ons verwachten dat de machines daaraan voldoen. Als bijkomend voordeel staan onze machines allemaal op wielen. Wel zo makkelijk als u in verband met reiniging de machines wilt verplaatsen.

In bedrijfstellen en nazorg
Niet alleen ontwikkelt en produceert Kalmeijer zijn bakkerijmachines (deegverwerking / broodlijnen, kleinbroodmachines / pistoletopbollers, koekjesvormmachines en broodsnijmachines) in eigen beheer, ook het in bedrijf stellen en het verlenen van nazorg doet Kalmeijer zelf. Onze vertegenwoordigers/adviseurs werken de eerste nachten met de bakker mee om hen vertrouwd te maken met de apparatuur. Zij zijn ook het directe aanspreekpunt ingeval van nazorg of indien er vragen zijn over de broodkwaliteit. Dit laatste kan onder voorwaarden ook gelden voor door Kalmerijer gereviseerde machines en occasions.

Service en nazorg
Kalmeijer heeft een eigen service-dienst die voor onze klanten 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is. De servicedienst is aanwezig bij het plaatsen van de installatie. Daarnaast verrichten zij onderhoud en staan zij standby voor het verhelpen van eventuele storingen. Aangezien onze monteurs verspreid wonen is er altijd wel één in de buurt in uw regio. Daardoor zal de reistijd bij een eventuele nachtelijk storing kort zijn. Uw productie zal daar zo min mogelijk hinder van ondervinden.

Garantie
Indien u nieuwe Kalmeijer bakkerijmachines  aanschaft en daarbij tevens een abonnement afsluit voor het plegen van onderhoud dan krijgt u niet één maar twee jaar volledige garantie op voorrijkosten, arbeidsloon en onderdelen.

Rotary biscuit machine

We exhibit(ed) at:

Location

Fruitweg 11-13
2525 KE  DEN HAAG
The Netherlands

+31 70 3888950

+31 70 3890238