Hellema-Hallum b.v.

Hellema is een uniek familiebedrijf met meer dan 150 jaar ervaring in het bakken van de lekkerste koekjes en het ontwikkelen van succesvolle merken als Smoeltjes.

In 1861 startte Andele Hellema met het bakken van koekjes op het Noordfriese platteland. Deze bakkerij is uitgegroeid tot het huidige Hellema-Hallum. Hoewel veel zaken vanzelfsprekend veranderd zijn, is het bedrijf nog steeds in eigendom van de familie en worden oude tradities in ere gehouden. Zo wordt er nog steeds gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige grondstoffen en wordt er geproduceerd op basis van vertrouwde en beproefde recepten. Oude tradities worden voortgezet met de innovatie van de toekomst: de modernste productiemethoden en hoge kwaliteitswaarborgsystemen. Er wordt veel aandacht besteed aan onderzoek en productontwikkeling. Dit resulteert in producten die nauw aansluiten op de steeds veranderende vraag van consumenten. Daarnaast heeft ons bedrijf medewerkers die vaak al jarenlang bij Hellema werkzaam zijn en zich persoonlijk betrokken voelen. Met onze flexibele bedrijfsstructuur kan Hellema snel reageren op vragen vanuit de (internationale) markt. De koeken van Hellema zijn dan ook op veel plaatsen in de wereld verkrijgbaar.

De nieuwe (vijfde) generatie Hellema herontdekt heerlijke klassieke koekjes en ontwikkelt eigentijds lekkere koeken.

Koekliefhebber kiezen voor Hellema, want wij weten wat lekkere koekjes zijn. Maar er blijft natuurlijk maar één manier om je(zelf) te overtuigen: proef onze koeken en geniet!

We exhibit(ed) at:

Location

Doniaweg 53a
9074 TK  Hallum
Netherlands

+31 518 438800

+31 518 438899