Crème de la Cream Company B.V

Crème de la Cream Company BV is een middelgroot familiebedrijf, dat zich onderscheidt door het ontwikkelen en verspreiden van gezonde en voedzame voedingsmiddelen. Volgranen producten, melkproducten en zoetstoffen zijn belangrijke pijlers van ons assortiment.

Crème de la Cream Company BV is opgericht in 1946 als internationaal handelshuis. In de jaren 90, werden naast de productie en verpakking van koffiemelk, granen, zetmeel, zoetstoffen en nieuwe instants geïnitieerd.

Daarnaast verwierf Crème de la Cream een co-packer in 1998 te Zaandam wat uitbreiding van het totale vermogen betekende. Vandaag de dag opereert Crème de la Cream Company BV onder één dak, drie gescheiden ruimtes voor het mixen, malen en mengen.

De productontwikkeling heeft Crème de la Cream Company BV gebracht waar het nu is. Nieuwe producten zijn recent ontwikkeld onder eigen merk, maar ook onder private label. De focus ligt op gezonde voedzame voedingsmiddelen.

Nederlandse Kwaliteit
Een van de belangrijkste aspecten van de productie van veilig voedsel is de controle en het toezicht van onze afdeling Quality Assurance. Dit is een combinatie van laboratorium- activiteiten voor het testen, de bemonstering en statistische alsook eigen kwaliteitscontroles verpakkingslijnen. Crème de la Cream bezit de internationaal erkende certificaten zoals BRC, IFS, COKZ (zuivel) en Skal (biologisch). Daarnaast zorgen de externe audits door A-merkfabrikanten en internationale retailers voor voortdurende ontwikkeling in termen van kwaliteit. Onze Quality Assurance afdeling personeel up-to-date met de nieuwste regelgeving en houden een oogje op alle ontwikkelingen in de voedselveiligheid. Het garanderen van uw kwaliteits- en voedselveiligheidseisen is essentieel.

We exhibit(ed) at:

Location

Sluispolderweg 40
1505 HK  Zaandam
Netherlands

+31 75 612 72 50

Industry: ,