Skip to content

Anko Beurs- en Zakenreizen

Orange Exhibition Management en Anko Beurs- en Zakenreizen gaan intensief samenwerken. Orange Exhibition Management (OEM) en Anko Beurs-en Zakenreizen hebben onlangs overeenstemming bereikt om samen te gaan werken aangaande het aanbieden van reisvoorstellen aan deelnemers aan beurzen wereldwijd. Door deze samenwerking hopen wij dat u als deelnemer nog meer kan profiteren van onze kennis, ervaring en kunde!

Anko Beursreizen is marktleider op het gebied van reizen naar internationale vakbeurzen, naar wens aangevuld met educatieve groepsreizen, een incentive of congres.

Anko Zakenreizen is een IATA zakenreisbedrijf dat reeds 32 jaar op de Nederlandse markt actief is. Anko Zakenreizen helpt de individuele zakenreiziger razendsnel aan het gewenste vervoer, hotelovernachtingen, transfers en verzekeringen.

Anko Reizen beschikt over een eigen VISUMPORTAL, waar u snel en gemakkelijk uw visum regelt. Tevens krijgt u hiermee toegang tot het Visum VIP Team voor al uw additionele vragen. Anko Reizen levert maatwerk op niveau en biedt hoogwaardige service.

De exclusieve contracten met diverse premium luchtvaartmaatschappijen (o.a. KLM, Cathay Pacific en Etihad Airways) stellen ons in staat zeer scherpe tarieven en voorwaarden te bieden in zowel de (Premium) Economy- en Businessclass. Onze uitstekende lokale agenten, bieden interessante hotel- en transferprijzen en voeren met plezier een eventuele excursie voor u uit.

Anko Reizen is een onderdeel van de Zonvaart Reisgroep, onlangs uitgeroepen tot het Beste Reisretailbedrijf van het jaar 2016!